Att tänka på inför festen

Duka
Att bestämma sig för att ha fest är faktiskt bara kul! Men många av oss kanske avskräcks över att det kan bli mycket jobb när man börjar fundera på var vi ska vara, hur många kan jag bjuda och hur jag får maten att räcka till? En stor del av planeringen kan vi på 2KöK hjälpa dig med. Men vi behöver ändå din hjälp med ett par saker innan vi kan sätta igång!

1. Vi vill givetvis veta varför du ska ha fest! Är det en firmafest, bröllop, födelsedagskalas, en välkommen-hem-tillställning? Det finns alltid skäl till att anordna ett kalas. Det behöver inte alltid vara högtidligt, men oavsett orsak eller storlek på din bjudning så börjar din festresa just här!

2. Den naturliga följden i festplaneringen är för vem, hur och när festen ska ske? Vem vill du bjuda och hur många kan de tänkas bli? Vilken inriktning ska festen ha? Ska det vara en temafest, cocktailmingel, picknick eller en trerätters middag? Vilket datum och tid passar bäst för dem du tänkt att bjuda? Tänk på att vara ute i god tid om du vill boka en festlokal.

3. Att sätta upp en budget för festen är ett bra sätt att kontrollera vad man tycker att man har råd med och vill lägga pengarna på. Det bästa med 2KöK är att vi är bra på att specificera våra offerter, vilket gör det möjligt för dig som kund att se alla detaljer.

4. När du vet vilken typ av fest du ska ha, var och när den kommer att ske samt vilken budget du har är det dags att bestämma menyn. Låt kreativiteten flöda, tänkt på årstiden och framförallt att det faktiskt finns en tanke bakom festen- orsaken till varför du har den.

5. När du väljer 2KöK ser vi till att alla dina idéer och tankar blir verklighet. Det enda du behöver göra är att berätta för oss vad du önskar. Vi kommer gärna med förslag på tema eller dekor för att skapa den rätta inramningen, dessutom har vi lokaler som passar för en mängd olika typer av arrangemang.


6. Glöm inte heller bort inbjudningskorten, mixen av gäster, att vara tydlig om det är en temafest med speciell klädsel och vad som serveras så att dina gäster inte är mätta när de kommer eller hungriga när de går därifrån.

Svårare än så är det inte!Kontakta oss!

Telefon

Öppettider 2KöK Acusticum
Lunch måndag – fredag: 11.00 – 13.30
Fika måndag – fredag: 09.30 – 14.30
telefon: 0911 – 122 45

Öppettider Borggårdens Matsalar
måndag – fredag: 10.45 – 13.00
telefon: 0911 – 23 96 91

Öppettider Plankan Restaurang
måndag – fredag: 10.45 – 13.00
telefon: 0911 – 21 26 60