Fester och arrangemang

Skål
Att arrangera en riktigt stor fest på företaget eller privat kräver en hel del planering. Väljer du oss på 2KöK kan vi hjälpa dig med mer än bara mat. Vi har lång erfarenhet av stora arrangemang och hela event. Vi har projektledare som bistår dig i din planering och ser till att alla bitar faller på plats i god tid. Dessutom har vi enormt duktiga kockar och kallskänkor som vet hur man lagar mat med kvalité till riktigt många gäster.

Oslagbart kontaktnät
Vi har ett stort och upparbetat kontaktnät. Du väljer själv vilka detaljer du vill lämna över till oss, även om du är delaktig under hela processen för att godkänna de delar vi utför.

Egen personal
Vår egen personal ser till att allt flyter under festen, till exempel servering, avdukning, garderob och bar. Vi ordnar även DJ och artister om ni har sådana önskemål. Man kan egentligen säga att vi kan ordna det mesta, bolla dina idéer med oss så ska vi försöka att förverkliga dem.
Alla typer av arrangemang
För oss spelar det ingen roll om det är ett arrangemang som pågår under flera dagar, en mässa som är belägen i en industrilokal eller en 40-årsskiva som har glamourtema. Vi har kompetensen inom både event- och matområdet och har möjlighet att ta emot beställningar för ett stort antal gäster och besökare. Hör av dig till oss för en offert eller mer information.Kontakta oss!

Telefon

Öppettider 2KöK Acusticum
Lunch måndag – fredag: 11.00 – 13.30
Fika måndag – fredag: 09.30 – 14.30
telefon: 0911 – 122 45

Öppettider Borggårdens Matsalar
måndag – fredag: 10.45 – 13.00
telefon: 0911 – 23 96 91

Öppettider Plankan Restaurang
måndag – fredag: 10.45 – 13.00
telefon: 0911 – 21 26 60