Bröllopet


Bröllop

För många är bröllopet en av de absolut största dagarna i livet. Vi vill gärna vara med och förverkliga denna dag, och låta er tänka på annat än praktiska detaljer. Vi kan offerera färdiga bröllops menyer, men har ni egna förslag på favoriträtt eller bästa tilltugg ordnar vi givetvis det också. Vi tycker alltid att det är bäst att vi samtalar minst en gång om önskemål och förväntningar rörande maten. För oss är det viktigt att ni känner att det är er kväll och att den blir som ni har tänkt er.
2KöK hjälper er givetvis med maten, men vi kan även ordna med festlokal, personal, dekor, bröllopstårta och musik. 
Vi har festlokaler som passar för bröllopsfester; 2KöK Acusticum och Borggårdens Matsalar. Att möblera, duka upp och ordna med blomsterarrangemang tar vi mer än gärna hand om. Ni väljer själva vilka delar ni behöver vår hjälp med. Vi försöker att precisera priserna i våra offerter så mycket som möjligt så att ni lätt kan se vad som kostar vad och vad ni kan välja bort. Vårt instegspris för mat inklusive lokal och servicepersonal är 499kr per person vid minst 50 gäster.

Vill ni flytta ut bröllopet i det gröna kan vi ordna med tält för uthyrning.

Vi har ett brett kontaktnät och flera bra samarbetspartners som kan hjälpa till med att förverkliga de mest storslagna och tokiga idéer.

Vår personal är erfaren och rutinerad, vi har såväl serveringspersonal som kockar och barpersonal.

Det finns flera bra hemsidor för er som planerar bröllop bla www.bröllopstorget.se och www.bröllopssidan.se är två av dem!

NygiftaKontakta oss!

Telefon

Öppettider 2KöK Acusticum
Lunch måndag – fredag: 11.00 – 13.30
Fika måndag – fredag: 09.30 – 14.30
telefon: 0911 – 122 45

Öppettider Borggårdens Matsalar
måndag – fredag: 10.45 – 13.00
telefon: 0911 – 23 96 91

Öppettider Plankan Restaurang
måndag – fredag: 10.45 – 13.00
telefon: 0911 – 21 26 60