Catering

Cykelbud

Färdiga menyförslag eller helt enligt dina önskemål

Piteås bredaste utbud inom catering?
Ta gärna vår gedigna erfarenhet till hjälp när du planerar dina bjudningar. Vi är övertygade om att samarbete och idéutbyte skapar bästa möjliga förutsättningar.
Samråd med oss om allt från lunch och festmiddag till buffé, tapas samt leverans. Vi rekommenderar att ni är minst 10 personer till antalet vid lunch vardagar och 30 personer till övriga aktiviteter.

”2KöK förgyllde invigningen av våra nya lokaler med deras buffétallrik. Vi anlitar deras catering månadsvis och personalen är alltid helt suveräna att ha att göra med. Det är raka puckar och inga problem, även om det är med kort varsel. Dessutom: fantastiskt, underbart god mat” MARIE-LOUISE KAARLE, SVEASKOG

Vi tackar så mycket för att ni gjorde vår bröllopsmat. Vi och alla våra gäster tyckte maten var fantastisk. Er service och ni som företag har varit så bra att ha och göra med, tusen tack! Malin & Lars Bröllop 

Prisvärd catering med heltäckande service
Läs mer nedan om vilka alternativ som finns för din catering – för högsta bekvämlighet och trivsamma arrangemang, små som stora.